ES SOLO UN DÍA // PRINT MUTANT

LA MUTANT

ES SOLO UN DÍA // PRINT MUTANT

Sala

LA MUTANT

Precio

10 euros
Plazas
224
Sesiones
sábado, 01 abril 2023
12:30 h. a 20:30 h.

ES SOLO UN DÍA // PRINT MUTANT de CAROLINA CAMPOS i MÁRCIA LANÇA // LANEVERA

Una manera d’evocar la transgressió del relat des de la ficció especulativa posada en escena. Un dispositiu d’escriptura en viu amb 8 hores de duració que revela la construcció d’un flux de narratives que s’assenten en una superfície inestable, en el contagi entre paraula i gest. Les artistes proposen imaginar mons on el real i la ficció es toquen i es confonen. Prenen les ruïnes del discurs com a lloc de potència i ficcionalizan el present a partir de l’escolta del lloc on es troben. El públic s’emporta una publicació realitzada en directe que conté un text diferent cada vegada. // Print Mutan, jornada d’estampació
participativa, el públic assistent es podrà imprimir, mitjançant la tècnica de serigrafia, 100 totebags que aportarà La Mutant, amb l’ajuda d’un tècnic especialista de Lanevera Edicions.

Dirección, Performance y texto
Carolina Campos & Márcia Lança
Concepto de Luz
Letícia Skrycky
Design e impressión de Publicación in Vivo
Andrei Bessa
Producción
VAGAR


Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies.