VOMBING – CLUB MUTANTE [ CIRCUITO BUCLES ]

LA MUTANT

 VOMBING – CLUB MUTANTE  [ CIRCUITO BUCLES ]

Sala

LA MUTANT

Precio

10 euros
Plazas
100
Sesiones
No existen sesiones
´VOMBING´  // CREACIÓ EX PROFESO
 
EXPERIÈNCIA INTERDISCIPLINAR  // ACCIÓ-REACCIÓ, ESPAI-TEMPS
 
Parets + Club Mutante
 
Vombing es una pieza interdisciplinar que combina danza y arte plástico inspirado en el entorno urbano, con un fuerte significado de unión, integración y visibilidad. Las disciplinas del Voguing y el Graffiti son coetáneas siendo su punto álgido a mediados de los 80. Ambas surgen de un contexto empobrecido en una megaurbe, dando una forma de expresión a muchos jóvenes que necesitaban una vía de escape.

----

Vombing és una peça interdisciplinària que combina dansa i art plàstic inspirat en l'entorn urbà, amb un significat fort d'unió, integració i visibilitat. Les disciplines del Voguing i el Graffiti són coetànies sent el seu punt àlgid a mitjans dels 80. Totes dues sorgeixen d'un context empobrit en una megaurbe, donant una forma d'expressió a molts joves que necessitaven una via d'escapament.

___

Enmig de la nit en un pàrquing fosc de la ciutat, un vehicle es deté i un grup d’individus realitzen un acte inhòspit.
Un encaputxat bomba una llanda mentre alguns ballarins es contaminen dels seus gestos i altres s’entreguen a moviments espasmòdics, descodificant moviments de danses urbanes.
Mentre el camió és inundat de signatures, els ballarins es reagrupen per a resistir a la dispersió d’aquest acte quasi vandàlic. Uns sons i llums estranyes desencadenen la sospita entre els ballarins i comencen els enfrontaments entre ells. Les càmeres dels mòbils continuen gravant encara que mai se sap on estàs, si dins d’una acció il·legítima o en una representació. Amb l’última signatura la trobada es dissol sense deixar rastre en l’espai d’aquest esdeveniment efímer.”

___

Creació : Julia Zac + Andres Sbrancia / Direcció de moviment: Julia Zac / Producció: Parets + Club Mutant / Foto: Omar Quiñoñes / Vídeo: Nuro / Ballarins: Drinaz, Lorena Martinez Crespo, Elton Luis Medang, Inka Romaní, Yondri.

Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies.