MISCELÁNEA

LA MUTANT

MISCELÁNEA

Sala

LA MUTANT

Precio

Invitación
Plazas
234
Sesiones
No existen sesiones

MISCELÁNEA
Taller Fin de Carrera ESADV Interpretación Textual_4t Curso Grupo B

Una creació a partir de fragments dels textos De aquí no se va nadie de León Felipe, El arte de que (casi todo) te importe una mierda de Mark Manson, Versus i Aproximación a la idea de desconfianza de Rodrigo García, La ronda del miedo de Sonia Alejo, Javier Sahuquillo, Guada Sáez, Mertxe Aguilar, Marta Chus, Carmen Valera i María Cárdenas i La chica de la agencia de viajes nos dijo que había piscina en el apartamento d’ El Conde de Torrefiel.
MISCELÁNEA és una peça polifònica que sobre fragments de textos d’autors contemporanis reprodueix el retrat d’una generació. Una història per a deu personatges que, en forma de metàfora de l’ampolla mig plena o mig buida, és una gran tragèdia o una gran comèdia. O millor, una comèdia plena de petites tragèdies quotidianes.  MISCELÁNEA és un intent de viure i fugir del tremolor de la por, el pressentiment de la fragilitat de la vida.
 
Duració: 95 min
 
Intèrprets
Toni Adriá, Tiago P. Barrachina, Begoña Comitre, Celia Esteban, Juanma Fernández, Antonio José Grande, Carmen Hidalgo, Ana López, Nat López, Alba Navarro
 
Realització vestuari, visuals i imatge gràfica: Alumnat 4tB
Perruqueria i caracterització: Col·laboració amb el segon curs del Cicle Superior d’Estilisme i Direcció de Perruqueria (IES El Cabanyal) 
Alumnat: Ana Arias, Jessica Arroyo, Mª Nieves Calvo, Nieves Gómez, Elvira Jiménez, Aitana Márquez, Joan Mas, Sara Molina, Cristina Moncho, Verónica Montesinos, Susana Nieves, Elena Pardo, Elena Ramírez, Saray Torralba, María Zaera. 
Professora: Rafi Ferrer 
Suport tècnic: Francisco Moreno (VTK Sound & Light)
Fotografia: Vicente A. Jiménez
Enregistrament vídeo: Senina Moreno
Imatge gràfica: Sor_Concept i Un_Titiritero
Community management: Lavisible
Dramaturgia: Miguel Ángel Romo i alumnat 4tB
Direcció: Miguel Ángel Romo
 
Professorat ESADV/ Interpretació Textual
Sevi Asensi/ Professor d’Il·luminació
Rocío Cabedo/ Professora d’Indumentària i Caracterització
Andrés Moreno/ Professor de Moviment
Mónica Pérez/ Professora de Gestió i Producció Teatral
Miguel Ángel Romo/ Professor d’Interpretació
Pepa Zanón/ Professora de Dicció i Expressió Oral
 
Agraïments: Javier Sahuquillo


Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies.